Ferestre din Aluminiu

Ferestrele din aluminiu EVOFacade

Soluțiile inovatoare fără concurență.

Mai multă lumină naturală și căldură.

Stiluri arhitecturale diferite? EVOFacade oferă o gamă variată de ferestre din aluminiu, care se potrivesc cu orice tip de construcție. Fie că renovezi sau construiești, aceste ferestre te vor uimi cu stilul minimalist, dar cu o tehnologie de ultimă generație, tocmai pentru ca tu să ai libertatea de alegere pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Descoperă avantajele ferestrelor din aluminiu EVOFacade

EVOFacade oferă prin ferestrele din aluminiu un element de îmbinare sănătos și estetic între lumină naturală și artificială, asigurând o stare de bine, indiferent de anotimp.

Știai că?

  • Cu ferestrele din aluminiu obții facturi mici prin izolare termică mare
  • Sunt rezistente la factorii de mediu
  • Sunt ușor de întreținut
  • Oferă o protecție fonică mare, nivelul de zgomot putând fi redus cu până la 48%
  • Durata de viață este mare
  • Ferestrele din aluminiu oferă protecție ridicată împotriva tentativelor de efracție
ferestre-aluminiu-1

Te bucuri de un designul inovator

Elimină fisurile care apar inevitabil la îmbinarea dintre cadrul ferestrei (sau a ușii) și perete, care se accentuează de câte ori se manevrează brusc fereastra sau se trântește ușa. Diferența o face materialul din care sunt create ferestrele. EVOFacade acordă o atenție deosebită acestor detalii, oferind ferestre din aluminiu fiabile, ușor și sigur de exploatat, cu un design inovator, de la funcțional, SlimLine Classic, SlimLine Cubic la SlimLine Ferro și Burlan ascuns.

Ferestrele din aluminiu, element inovator al arhitecturii contemporane

Ferestrele din aluminiu sunt recomandate de arhitecți și constructori deoarece în combinație cu alte materiale, formează un produs rezistent, cu o duritate și estetică îndelungată. Dacă majoritatea metalelor își schimbă aspectul din cauza oxidării, chiar și în interiorul clădirii (într-un mod mai lent), aluminiul își păstrează proprietățile.  În plus, paleta de culori oferită de EVOFacade ferestrelor din aluminiu, îmbină plăcut și util toate materialele constructive naturale sau artificiale.

Personalitatea unei clădiri nu este dată doar de stilul arhitectonic - acoperișuri, pereți, pardoseli- ci și de uși și  ferestre și de designul și formele armăturilor. Toate aceste elemente fac diferența dintre o construcție banală și una de importanță culturală, științifică etc.

ferestre-aluminiu-2
ferestre-aluminiu-3

Ferestrele din aluminiu EVOFacade transformă soarele în prieten, doctor și sursă de lumină și căldură

Relația cu soarele începe când te naști, fiecare zi fiind o călătorie pe care o pornești mereu de la capăt, ce ne este dată în zori și ni se ia la amurg. Dar totodată este și foarte complexă. În aer liber și în casă, soarele te încălzește și îți luminează viața, dar îți provoacă și arsuri pe piele sau insolații. Prin calitatea ferestrelor din aluminiu oferită de EVOFacade, lasă în interiorul clădirii lumina și căldura, oprind prin protecția UV orice element periculos pentru sănătate. Și asta, indiferent de anotimp.

Un alt aspect foarte important al ferestrelor din aluminiu este cel pecuniar, adică iarna prin izolarea termică micșorează factura la caldură, și vara prin deschiderea către soare, micșorează factura la electricitate.

Imagini verticale sau vedere panoramică?

Forma ferestrelor din aluminiu, culoarea și grosimea peretelui în care sunt fixate, au efect asupra modului în care lumina naturală pătrunde în clădire. Ferestrele din aluminiu, atât cele cu deschidere verticală, cât și cele cu deschidere orizontală panoramică,  permit intrarea luminii naturale din abundență.

Așa cum îi arată și numele, ferestrele din aluminiu panoramice îți oferă un unghi foarte mare prin care admiri peisajul. 

Prin tehnologia inovatoare, EVOFacade te asigură de calitatea produselor de top și a termenelor mici de execuție, dar și că alegerea formelor, pozițiilor și dimensiunilor ferestrelor din aluminiu, îți aparțin.

ferestre-aluminiu-4

Sună deja interesant pentru tine? Solicită o ofertă GRATUITĂ

Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.Completați acest câmp!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Completați acest câmp cu o adresă de email validă!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect