Pereți cortină

Simplu, elegant și util

Acasă sau la birou, compartimentarea cu ajutorul pereților cortină, îți asigură încăperi cu lumină naturală, încălzite și aerisite, indiferent de anotimp. Mărește confortul și reduce cheltuielile. Ce poate fi mai frumos și mai util?
La proiectarea clădirilor pentru asigurarea confortului tău și a celor dragi, se ia în considerare controlul factorilor fizici de mediu - căldură, lumină naturală, aer, zgomot etc.

Știai că?

  • Sistemele de perete cortină permit integrarea ușilor glisante și a ferestrelor din
    aluminiu
  • Culoarea sticlei are impact asupra confortului și comportamentului locuitorilor
  • Au performanță energetică mare
  • Pereții cortină oferă duritate și rezistență. La 1000 N / mm 2, rezistența la
    compresie a sticlei este comparabilă cu cea a oțelului.
  • Sunt rezistente la foc

Descoperă avantajele pereților cortină

Cel mai mare avantaj al pereților cortină este asigurarea luminii naturale în încăperi pe toată durata zilei, indiferent de tipul clădirilor, zona geografică sau anotimp.

pereti-cortina-standard-11

Performanță energetică

Peretele cortină oferă, indiferent de zona geografică sau anotimp, lumină naturală și o bună izolație termică. Metodele moderne de montare și îmbinare cu celelalte materiale de construcție, elimină pierderile de căldură sau pătrunderea aerului rece și a intemperiilor prin zonele de separație.

Confidențialitate și aspect luxos

Pereții cortină se fabrică în forme și culori variate. Pornind de la sticla tip oglindă la sticla colorată în diferite nuanțe și la cea mată, peretele cortină te ajută să personalizezi sau să modernizezi clădirea în diverse forme și culori. Chiar dacă elementul principal de construcție al peretelui cortină este sticla, intimitatea îți este asigurată, indiferent dacă ești acasă sau la birou.
pereti-cortina-standard-2
pereti-cortina-standard-3

Proprietati termice și mecanice

Tehnologia de construcție a peretelui cortină cu mai multe straturi de sticlă oferă pe lângă izolare termică, rezistență și duritate. De exemplu, coeficientul de transfer termic al unui geam de 4mm grosime, este de aproximativ 5,75 W / m 2 K. Rezistența și duritatea sunt date de coeficientul de expansiune termică al sticlei, care este aproximativ egală cu cea a oțelului.

Comportament la foc și proprietăți chimice

Siguranța ta și a celor dragi este importante pentru noi. Sticla din pereții cortină este rezistentă la foc, suportând temperaturi de până la aproximativ 700 ° C. Aproape toată căldura emanată de un incendiu este dispersată prin sticlă. Datorită compoziției sale, pereții cortină sunt foarte rezistenti la ploile acide sau la alți factori chimici externi.

pereti-cortina-standard-41
pereti-cortina-standard-51

Proprietăți acustice

În momentele tale de liniște nu trebuie să fii deranjat/ă. Pereții cortină, prin spațiul vidat dintre geamuri, asigură protecție fonică maximă. Vitrajul dublu și triplu este disponibil în diferite grosimi, iar spațiile vidate pot fi, de asemenea, umplute cu diferite gaze.