Fatade ventilate

Sisteme de fațade ventilate, armonizarea tehnologiei viitorului cu designul unic 

Acasă sau la birou

Imaginează-ți o clădire în care locuiești sau lucrezi, unde sănătatea și confortul tău primează. Sistemele de fațade ventilate îți asigură aerul curat și liniște,datorită izolației fonice, și lumină naturală întreaga zi.

Sistemele de fațade ventilate ale clădirii îndeplinesc două funcții: în primul rând, sunt barierele care separă interiorul unei clădiri de mediul extern, iar în al doilea rând, mai mult decât orice altă componentă, definesc rolul, importanța și imaginea clădirii.

Știai că?

Pentru a-ți oferi un mediu confortabil și sigur, sistemele de fațade ventilate EVOFacade îndeplinesc mai multe funcții:
  • Design unic și placut
  • Vedere frumoasă
  • Rezistență la vânt puternic
  • Folosirea luminii naturale pe parcursul întregii zile
  • Eficiență și confort termic
  • Izolare fonică
  • Rezistență la apele pluviale și la pătrunderea umidității

Descoperă avantajele sistemelor de fațade ventilate

Cel mai mare avantaj al fațadelor ventilate este asigurarea unui climat confortabil și plăcut în locuința sau în biroul dvs.

fatade-ventilate-1

Te simți confortabil, indiferent de zona climatică a construcției

Fie că ești acasă sau la birou, ai o bună dispoziție și te simți confortabil. Cu ajutorul sistemele de fațade ventilate durabile, de înaltă performanță, clădirile folosesc cea mai mică cantitate posibilă de energie pentru a menține în interior un mediu sănătos și plăcut, care îți susțin buna-dispoziție, creativitatea și productivitatea.

Confort maxim, costuri mici

În timpul proceselor de consultanță și proiectare, EVOFacade ține cont de climatul zonei, specificul activității clădirii, de cerințele programului tău și al modului de viață al familiei sau al colaboratorilor.

Performanța sistemului de fațade ventilate al clădirii îți permite să folosești zilnic aparatele electrocasnice care îți asigură încălzirea, răcirea, ventilarea etc în funcție de nevoi. Izolarea termică foarte eficientă îți oferă sănătate și confort maxim zilnic, cu facturi minime. 

fatade-ventilate-2
fatade-ventilate-3

Mai multă lumină naturală

Lumina naturală înseamnă sănătate. Utilizarea luminii soarelui pe tot parcursul zilei a devenit o strategie importantă pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. De asemenea, sistemele de fațade ventilate filtrează lumina soarelui de razele ultraviolete. 

Expunerea la lumină naturală afectează pozitiv ritmurile circadiene ale oamenilor, ceea ce poate duce la o productivitate și o satisfacție mai mare la locul de muncă. În unitățile de învățământ, avantajele includ o prezența crescută a elevilor și studenților la cursuri și performanța academică îmbunătățită. Iar în spitale, lumina naturală îmbunătățeste stărea fizică și psihică a pacienților și a personalului.

Asigură confort acustic

E important să te poți concentra la birou sau să te bucuri de liniște acasă, fără zgomotele produse de trafic, fabrici, aeroporturi etc. Sistemele de fațade ventilate izolează perfect fonic clădirile.

fatade-ventilate-4
fatade-ventilate-5

Respiră aer curat acasă și la birou

Calitatea aerului este foarte importantă pentru întreaga familie.

Barierele de aer bine proiectate și corect instalate vor împiedica circulația aerului în și din interior.

Descoperă avantajele sistemelor de fațade ventilate

Cel mai mare avantaj al fațadelor ventilate este asigurarea unui climat confortabil și plăcut în locuința sau în biroul dvs.

Sună deja interesant pentru tine? Solicită o ofertă GRATUITĂ

Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.Completați acest câmp!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Completați acest câmp cu o adresă de email validă!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect