wintergarden | sere din aluminiu

Pereți cortină de tip elemente fațade

Alegerea ta pentru o clădire modernă, în armonie cu tine și cu natura

Imaginează-ți că fiecare zi este perfectă. De aceea, în etapele de proiectare și execuție adoptăm strategii care să-ți asigure confortul. Fie că ești acasă, la birou sau într-un centru comercial, tehnologia și inovația pereților cortină de tip elemente fațade, te ajută să controlezi factorii fizici de mediu - lumină, căldură, zgomot etc.

Confortul și sănătatea ta și a celor dragi depind și de controlul factorilor fizici de mediu - căldură, lumină, zgomot.  

Știai că?

  • Pereții cortină elemente fațade se instalează rapid
  • Nu sunt necesare schelele exterioare, montajul făcându-se din interior
  • Prin culori și forme, oferă nenumărate soluții de proiectare
  • Nivelul de izolare fonică este mult mai ridicat

Descoperă avantajele pereților cortină elemente fațade

Cel mai mare avantaj al pereților cortină de tip elemente fațade este asigurarea luminii naturale în încăperi pe toată durata zilei, indiferent de tipul clădirilor, zona geografică sau anotimp.

pereti-cortina-elemente-1

Trăiește experiența inovației în construcții

Sistemul de cortină element fațadă îți oferă eficiență energetică mare și facturi mici. Scapă o dată pentru totdeauna de umiditate și pierderi de căldură și beneficiază de reducerea costului de întreținere al clădirii. Un alt beneficiu al sistemului de pereți cortină de tip elemente fațadă este faptul că poate fi montat în funcție de nevoile și preferințele tale, având posibilitatea de a opta pentru diverse tipuri de geamuri, deschideri și culori.

Ești zen

Te poți bucura de liniște deoarece, spre deosebire de pereții cortină, pereții cortină elemente fațadă au un nivel de izolare fonică mult mai ridicat atât pe verticală, cât și pe orizontală. Acest lucru se datorează faptului că panourile sunt separate prin garnituri.

pereti-cortina-elemente-2
pereti-cortina-elemente-3

Grija față de natură

Geamurile se montează pe suport din aluminiu datorită greutății reduse, a proprietăților mecanice și a rezistenței la coroziune și intemperii. De asemenea,un factor foarte important, îl constituie că este 100% reciclabil.

Prin urmare, sistemele de pereți cortină de tip elemente fațade asigură pe lângă un design modern și plăcut, protecția, sănătatea și confortul tău, cu un consum mic de energie.

Impermeabilitatea pereților cortinei elemente fațade

Dacă îți place ploaia, te poți bucura de peisajul pe care ți-l oferă, rămânând în confortul clădirii. Tehnologia modernă de fabricație și de îmbinare a pereților cortină elemente fațade cu celelalte materiale de construcție, elimină pierderile de căldură prin zonele de separație, asigură lumină naturală toată ziua și izolează termic clădirea.

pereti-cortina-elemente-4
pereti-cortina-elemente-5

Pereții cortină elemente fațade, barieră contra vântului, ploilor și a frigului

Pereții cortină elemente fațade te protejează de intemperiile naturii, dar îți oferă și posibilitatea de a admira peisajul. Ne petrecem foarte mult timp înăuntru și de aceea este important să ne simțim în siguranță. Indiferent dacă lucrezi la laptop, citești o carte sau discuți cu cei dragi, vremea de afară nu trebuie să îți afecteze starea de bine. Pereții cortină elemente fațadă sunt prima barieră în calea vântului. De aceea, calitatea montajului, adaptarea lor la designul construcției și a climei sunt extrem de importante.

Sună deja interesant pentru tine? Solicită o ofertă GRATUITĂ

Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.Completați acest câmp!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Completați acest câmp cu o adresă de email validă!
Completați acest câmp!
Invalid Input
Invalid Input
Cod incorect